Katselin ajankuluksi eri sivujen kenkävalikoimia. Eniten kaupoissa on nyt saappaita, mutta kesäisempiä kenkiäkin vielä löytyy.



ELLOS :

1157648.jpg
* Elloksen kenkävalikoima on yllättävän monipuolinen, kenkiä löytyy niin nuoreen kuin vanhempaankin makuun. Kuvassa oleviin harmaisiin saappaisiin ihastuin heti kun näin ne, jos jotkut saappaat ovat mieleeni niin niissä on yleensä varressa rypytystä ja pieni korko. Mustat kiilakorkokengät haluaisin itselleni, ne eivät ole liian korkeat ja kenkien ilmettä piristämässä on kiva rusetti. Juhliin laittaisin nuo mustat korkokengät sillä ne ovat näyttävää kiiltonahkaa ja niissä on myös ihana rusetti sekä hieman leopardikuviota antamassa väriä. Sähkön sinisiin avokkaisiin ihastuin värin takia ja yksityiskohdat ovat ihania. Mustanharmaat nilkkurit sopivat arkiseen käyttöön mainiosti, ja kaksi suurta nappia piristävät ulkonäköä.
www.ellos.fi

HALENS :
1157655.jpg

* Halensin valikoima ei ole kovin monipuolinen, mutta kivan näköisiä kenkiä silti bongasin. Perus mustat (tai punaiset) avokkaat ovat kätevät juhlissa kuin juhlissa. Noista mustista avokkaista pidän kiillon ja korkojen takia, sopivat joka käyttöön. Mustat kiiltonahkasaappaat käyvät mielestäni erityisen hyvin farkkujen kanssa, ja korko on tietenkin plussaa ! Vasemmassa alareunassa olevat mustat saappaat ottaisin itselleni vaikka heti, niissä on pieni korko ja mukavat nauhat antamassa ilmettä. Noita mustia melko korkeita kenkiä käyttäisin niin juhlissa kuin arkikäytössäkin. Ihana rypytys.
www.halens.com


VAGABOND :
1157660.jpg
* Vagabondilla oli mielestäni paras valikoima. Nuo violetit kiilakorkokengät piristäisivät muuten tummaa asua tosi kivasti. Nauhat plussaa ! Mustat kiiltonahkaavokkaat ottaisin niin juhla kuin arkikäyttöönkin sillä korko on sopivan matala. Tosin kiiltonahka sopii mielestäni paremmin juhliin. Mustat pitkävartiset saappaat sopisivat loistavasti tummien farkkujen kanssa. Kiiltonahkaiset kiilakorkokengät ovat aivan ihanat, ja sisällys on suloinen. Nuo violetit nilkkurit haluaisin ostaa itselleni, väri on niin ihana ja kengät söpöt.
www.vagabond.com

Mitä mieltä sinä olet näistä kengistä ?